24 Ocak 2010 Pazar

Karli Bir Istanbul Programi


Dun sabahtan beri hic durmayan kar sayesinde bembeyaz bir hafta sonu yasadik Istanbul'da. Aslinda ne de cok ozlemisiz kari. Ben de dahil bircok insan bu hissi yasadi. Cuma gununden programlar yapilmaya baslandi. Kimisi bir ton dvd alip, ne de olsa eve kapanirim diye dusunurken kimisi de bu havada eve kapanmak yerine neler yapabilirim diye dusundu.

Biz dun aksam evde oturmak hic istemedik. Disarisi bembeyazken yapilacak en ideal program guzel bir yemek ve sinemaydi. Nisantasi Taps'in yerine acilan Quick China'ya gittik once. Quick China, aslinda Ankara'da cok meshur olan, Cin, Japon ve Tayland mutfaginin birbirinden guzel yemeklerin oldugu bir restoranmis, sahipleri de Ankaraliymis. Istanbul'da acmak cok iyi bir fikir olmus. Hem dekoruyla, hem yemekleriyle, hem servisiyle cok hosuma gitti. Sushilere saldirdik resmen, oyle cok abarti bir para da odemedik. Yemegimizin ustune bir de balda kizarmis muzumu yedik :)

www.quickchina.com.tr

Guzel yemegimizin ardindan G-Mall'da Avatar'i izledik. Sonunda izleyebildim bu filmi de. Gercekten dedikleri kadar varmis. Cok begendim. Tek sorunum 3d gozluklerin bas agritmasiydi ama olacak o kadar. 3d olmadan izlemenin de bir manasi yok.

0 yorum:

Yorum Gönder