26 Kasım 2009 Perşembe

Public: Yeni Mekan


Asmalimescit ve tunel'den sonra Sishane de yavas yavas gece hayatina damga vurmaya basliyor. Bina restorasyonlari bir bir biterken, yeni mekanlar da burada bizlere kendilerini tanitiyorlar.
Bu aralar Public herkesin agzinda. Henuz gidip gormedim ama gidenlerden olumlu seyler duydum. Public, Bebek'teki Happily Ever After'in sahipleri tarafindan acildi. Konumu acisindan cok rahat. Hemen Sishane metro cikisinda. Cok ferah ve rahatmis icerisi de.
Yemek olarak Beyoglu'nda sokakta satilan her seyi bulmak mumkun. Muzik olarak da biraz retro biraz da radio oxygen tarzinda Public.

Otto, Nu Pera, Lokal kalabaligi buraya kaymaya baslamis bile. Ben de en yakin zamanda gitmeyi planliyorum. Her yerde buradan bahsediliyor.

4 yorum:

simla dedi ki...

beraber gidelim şeker.

thelivenight dedi ki...

cicim dun onunden gectim fena kalabalik direk in mekan olmus yanii, guzele benziyo ama cok kesin gidelimmm..

Adsız dedi ki...

public public dediler, boy boy resimlerle patronları gazetelerde yer aldı ve biz de merekatan gittik ve restoran anlamında tam bir fiyasko, geleneksel kuru fasulye ve pilavı biber salçesından, makarnayıda kremadan ve tereyağından yemek mümkün değildi.Bu arada bence Ayşe hanımı annesi yıllarca mozaik yapımında kandırmış.ANNELERİMİZİN MOZAİĞİYLE ALAKA YOK.TAM BİR KAYA PARÇASIYDI.Bence ve bizce orası sadece dönemlik bir in mekan olabilecek sadece BİR GECE KULUBÜ...(BU ARADA TUVALETLERİN REZİLLİĞİNİ ANLATAMAM) gideceklerin bilgisine!!!!

thelivenight dedi ki...

ben henüz gidemedim, bir anda çok fazla popüler oldu o kadar ki içeri almama triplerine giriyor kapıdakiler..
yalnız bu zmna kadar da bu kadar negatiflik duymamuştım mekan hakkında. genelde gidenler memnun kalıyorlar.. ama dediğine bakılırsa çok da iyi değil galiba :))

Yorum Gönder